Huwelijk

Trouwen in Zorgvlied

Wat is er mooier om te trouwen in een kerkje met een snufje romantiek en ‘even terug te gaan in de tijd’. Dat kan! Zo’n kerkje staat in het Drentse Zorgvlied. Midden in dit dorp staat deze prachtige kapel. Uitstekend geschikt als trouwlocatie.

Deze trouwlocatie is, inclusief trouwambtenaar Jan Wiersma te huur vanaf €750,00. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Arrangementen:

  1. Jullie trouwen in eigen gemeente (bijv. een gratis huwelijk) en willen daarnaast een ceremonie met trouwambtenaar in de kapel.
  2. Jullie trouwen in de gemeente Westerveld (is de gemeente waar Zorgvlied onder valt) en trouwambtenaar Jan Wiersma wordt een zgn. 1- dag  BABS voor de gemeente Westerveld en de plechtigheid vindt plaats in de kapel.
  3. Zie 1 of 2. Willen jullie naast het burgerlijk huwelijk ook nog een christelijke inzegening. Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Jan Wiersma is nl. naast trouwambtenaar ook voorganger in de PKN. Dit alles kan in de kapel plaatsvinden.

Mochten jullie de huwelijksdag in het prachtige Drentse land helemaal compleet willen maken dan zijn er legio mogelijkheden in Zorgvlied en omgeving om een schitterend feest te houden. Raadpleeg daarvoor de diverse horecagelegenheden in de regio.

Belangstelling?  Jullie kunnen eens een kijkje nemen in dit prachtige kapelletje. Neem dan gerust contact met mij op, dan maken we een afspraak.

Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten. Wie weet tot ziens! 

Lees ook deze